Breton

VERLEIDING smaakt naar meer, zeker als het ons doet denken aan Bretonse heerlijkheden. Vanuit onze open keuken serveert Breton gerechten in voorgerecht porties. Tijdens de lunch staan er ook broodjes, wraps en salades op het menu. Bon apetit! 

GERECHTEN

Borrelplank | Verschillende lekkernijen | 6 Gerritjes 

Oosterse salade | Met dun gesneden entrecôte | miso & wasabi-mayo | 7 Gerritjes                  

Cocktail Fruits de mer | 7 Gerritjes 

Gemarineerde Ibericofilet | Met truffelmousseline | courgette | rode wijn jus | 8 Gerritjes                          

Tongscharfilet | Gevuld met gamba & spinazie | garnituur van gele biet & aardappel | 8 Gerritjes                          

‘Super snack’ | Roti-rol gevuld met kippendij | kouseband | ei | 5 Gerritjes

[vega]

Geroosterde paprikasoep | Met gerookte paprika | mozzarella bolletjes | 4 Gerritjes 

Salade | Met jonge & oude geitenkaas | granola | cranberries & Weidehoning | 6 Gerritjes         

 

DESSERT

Kaasplateau | Samengesteld door Michel van Tricht | 7 Gerritjes                          

Bretons citroentaartje | 3 Gerritjes                          

Coco Scropiña | Sgroppino van kokos & ananas | 4 Gerritjes                          

 

 

Bekijk hier het Culinaire Magazine 2017 met overzicht van alle gerechten.

Meer informatie