Noble

VERLEIDING op topniveau volgens het concept van shared dining. Edwin Kats liet zich inspireren door Aziatische tradities waar diverse smaken in willekeurige volgorde al eeuwen worden geserveerd.

Noble Classics

Jamón | Blazquez | Ibérico | Bellota (50 gram) | 8 Gerritjes

Brioche | Toast | Paling | Crème fraiche | Haringkuit | Bieslook (1 st) | 5 Gerritjes

Oesters | Gillardeau | Komkommer | Gin | Basilicum (3 st) | 9 Gerritjes

 

Noble Tapas

Gazpacho | Tomaat | Watermeloen | Basilicum schuim | Garnaal | 6 Gerritjes

Albondigas | Kalfsgehakt | Tomaat | Spicy | Pecorino kaas (6 st) | 5 Gerritjes

Octopus | BBQ | Aioli | Piment | Kaffir | 8 Gerritjes

Doradefilet | Antiboise | Aubergine | Crème | Zuurdesem croutons | 8 Gerritjes

Kabeljauw | Feta | Paprika | Rode ui | Oregano | 10 Gerritjes

Buikspek | Geroosterd | Artisjok | Salie crunch | Zwarte knoflook | 10 Gerritjes

Entrecote | Dry aged | Rubia Gallega | Daslook boter | Pasta rijst | Chorizo | 15 Gerritjes

[vega]

Fregola | Burrata | Olijf | Basilicum | Venkel (v) | 6 Gerritjes

 

Noble Dessert

Valencia “de sinaasappelstad” | Sinaasappel | Amandel | Dragon | 6 Gerritjes

 

 

Bekijk hier het Culinaire Magazine 2017 met een overzicht van alle gerechten.

Meer informatie