Noble

VERLEIDING op topniveau volgens het concept van shared dining. Edwin Kats liet zich inspireren door Aziatische tradities waar diverse smaken in willekeurige volgorde al eeuwen worden geserveerd.

Bites:

Parmezaan | Crisp | kerrie schuim | vega | 4 Gerritjes

Oesters | Gillardeau | Komkommer | gin | basilicum (3st) | 9 Gerritjes

Jamon | Blazquez | iberico | bellota | 8 Gerritjes

Brioche | Toast | paling | crème fraiche | haringkuit | bieslook (1st) | 5 Gerritjes

Tonijn | Ceviche | yuzu | kaffir | wasabi | ponzu | 6 Gerritjes

 

Gerechten:

Tomaat | Watermeloen | geitenkaas | olijf | sherry | vega | 6 Gerritjes

Eendenlever | Geroosterd | liqourice | bospeen | hazelnoot | 8 Gerritjes

Coquille | Rode biet | crème | eendenlever | koffie | 8 Gerritjes

Kabeljauwfilet | Tom Kha Kai | shiitake | sjalot pickle | pinda | kokos |10 Gerritjes

Buikspek | Geroosterd | pompoen | toffee | compote | vadouvan | 10 Gerritjes

Entrecote | Artisjok | kardemon | sjalot crumble | 15 Gerritjes

‘Kit-Kats’ | Candybar | chocolade | karamel | kokos | mango | 6 Gerritjes

 

Bekijk hier het Culinaire Magazine 2018 met een overzicht van alle gerechten.

Meer informatie
 
Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website toont video’s van YouTube. Deze partij plaatst cookies (third party cookies). Als je deze cookies niet wilt, dan kan je dat hier aangeven. Je kan dan geen video’s op deze website zien. Wij plaatsen zelf ook anonieme cookies om onze site te verbeteren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Deze website toont video’s van YouTube. Deze partij plaatst cookies (third party cookies). Als je deze cookies niet wilt, dan kan je dat hier aangeven. Je kan dan geen video’s op deze website zien.