Ries eten en drinken

GERECHTEN

Mondvermaakje | Roulau van Noorse zalm | spaghetti van komkommer | mayonaise van vadouvan | 2 Gerritjes 

Tapas plankje | olijven | biologische worst en ham | brood met een smeerseltje7 gerritjes 

Appeltje voor de dorst | Granny Smith gevuld met ganzenlever | aardappel | gerookte paling | 8 gerritjes 

Rolmops tonijn | Zoetzure rettich | wasabimayonaise | soja | kroepoek | 7 gerritjes 

Zeebaars | Op de huid gebakken zeebaars | venkel | tomaat | snijbonen | saus van dragon en limoen | 9 gerritjes 

Flammkuchen | Tomaat | buffelmozarella | geitenkaas | courgette | basilicumdressing | 6 gerritjes 

Rundersukade | Noord-Amerikaanse rundersukade van de Green Egg | aardappelwafel |

gebakken witlof | sausje van gefermenteerde knoflook | sherryazijn | 10 gerritjes

 

DESSERT

Brabantse Kazen |Brabantse boerenkazen | bananencake | vijgencake | appelstroop | 8 gerritjes 

Scropino van peer | gin tonic | prosecco | 5 gerritjes 

Ganache van pure chocolade | Bossche koek | gemarineerde ananas | macadamia roomijs | 7 gerritjes

 

 

Bekijk hier het Culinaire Magazine 2017 met een overzicht van alle gerechten.

Meer informatie